......

Veltman Visservice

Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Veltman Visservice is dé horecagroothandel op gebied van verse vis. Veel restaurants, waaronder de toprestaurants en tv-koks, bestellen hun vis bij Veltman Visservice. Ook de vis aan boord van de vliegtuigen van KLM, komen van deze Harlinger visgroothandel.

www.eetvis.nl

Scheermessen met lente-ui en snijbiet

Voor de argeloze Hollandse toerist in Spanje komt het wellicht raar over, maar de mogelijkheid bestaat dat het in olijfolie en knoflook gebakken scheermesje in de paella rechtstreeks uit Nederland komt. Scheermessen of meshelften komen van oorsprong uit de Verenigde Staten en kunnen zonder quota bevist worden in de Zeeuwse Delta en het noordelijk gedeelte van de Waddenzee. Zonde om ze helemaal in Spanje te gaan eten als we ze ook thuis lekker kunnen klaarmaken!

Garnalencocktail

Deze simpele garnalencocktail heb je binnen no time in de keuken gemaakt. De appel geeft het gerechtje een frisse bite, en de manier van serveren maakt deze klassieker helemaal anno nu.

Mosselen met jenever

Jenever is als Nederlands product een mooie drank om te combineren met mosselen. Als het mosselpannetje weer op tafel komt, probeer dan eens deze mosselen met jenever. Je zult ervan smullen.

Harlingsla

Deze klassieke haringsla is een fris voorgerecht. Perfect om je Nederlandse diner mee te beginnen! De vette haring gaat erg goed samen met de frisse appel en de zoete biet.

Nederlandse maatjesharing

Nederlandse maatjesharing met sap van lente-ui en gebrande uitjes

Soms is er gewoon niets lekkerders dan een echte Als kind lustte ik geen haring; je moet het echt leren eten. De Hollandse nieuwe is een product waar we heel trots op mogen zijn! Vis uit eigen Noordzee, gepekeld om de houdbaarheid te verlengen en om nog eens gerijpt om de vis zijn malse structuur en smaakvolle karakter mee te geven. En dan in combinatie met zo’n ordinaire (maar o zo verrukkelijke) ui! Koop voor dit recept verse schoongemaakte haring bij de beste visboer in de omgeving.