Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

OVER DUTCH CUISINE

De smaakmakers van de toekomst

Lokaal eten voor een betere wereld

Dutch Cuisine is voor iedereen die duurzaam wil leven en eten. Je vermindert namelijk het aantal voedselkilometers behoorlijk als je lokaal en bewust inkoopt. Onze Nederlandse boeren en tuinders zorgen iedere dag weer voor heerlijke, verse producten zodat wij ieder seizoen een gezonde keuze kunnen maken. En wij helpen jou daarbij.

Met de prachtige producten van Nederlandse bodem bereiden de chefs van Dutch Cuisine verrassende, heerlijke gerechten die ook nog eens goed zijn voor het milieu. De chefs van de aangesloten Dutch Cuisine restaurants koken via onze principes. Dit wil zeggen dat zij: lokaal inkopen, rekening houden met wat er te koop is in ieder seizoen en koken via ons 80/20 principe. Groenten heeft bij ons de hoofdrol en een duurzaam stuk vlees of vis is bijzaak. Zo zijn de gerechten minder belastend voor het milieu en kan jij zonder zorgen genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd.

Laat je inspireren door de gerechten van onze chefs, zowel bij je thuis als buitenshuis. Geniet van al het goeds wat de Nederlandse eetcultuur je bieden kan.

Samen maken we het verschil in de wereld.
Samen hebben we impact!