Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

RECEPTEN

De lekkerste recepten van onze Dutch Cuisine chefs om thuis te maken!

Iedere maand zetten we één of meerdere seizoensgroente(n) in het zonnetje. Maak kennis met de producten van Nederlandse bodem. Onze Dutch Cuisine chefs leveren de receptuur en jij doet thuis de rest. Geniet nu van al het goede van Nederlandse bodem.

Wij inspireren jou om thuis te eten als een Dutch Cuisine chef. Ontdek welke maaltijden een hit zijn bij de chefs thuis en beleef de smaken door zelf aan de slag te gaan. Laat je inspireren en wie weet ontdek jij wel jouw nieuwe favoriete maaltijd!


Het herfstseizoen is geopend!

Proef nu de herfst met de heerlijke herfstrecepten van onze  Dutch Cuisine ambassadeurs. Maak de recepten nu makkelijk en snel zelf en geniet van de heerlijke herfstproducten van Nederlandse bodem zoals bietjes, bospeen, pompoenen, bospaddestoelen, walnoten en niet te vergeten wild. Bekijk hieronder alle herfst recepten.


Huzarensalade van quinoa en chioggiabiet


Ontmoet de boer


VkusVill

VkusVill staat voor lekkere, verse, natuurlijke producten met eerlijke ingrediënten – dus zonder kunstmatige toevoegingen, conserveringsmiddelen of kleurstoffen, en gemaakt met zo min mogelijk chemische processen. Het assortiment bestaat uit voor 95% uit producten uit de buurt, deze producten zijn ook duurzaam geproduceerd. 

www.vkus.nl

Ontmoet de chef


Albert Kooy

Als mede-oprichter van Dutch Cuisine maakt SVH Meesterkok Albert Kooy zich sterk voor de Nederlandse keuken, dat wil zeggen: een duurzame, milieubewuste, diervriendelijke en gezonde keuken. Albert is executive chef bij Stenden University waar hij verantwoordelijk is voor diverse horecagelegenheden zoals restaurant Wannee en Canteen in Leeuwarden en restaurant Stones en Stones Kantine in Emmen.

www.restaurantwannee.nl

Wat eten we nog meer dit seizoen?

Heb je liever iets anders? Hieronder vind je meer inspiratie voor een gezonde maaltijd.