Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant Hemingway, Bergen op Zoom

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Internationaal
Prijsniveau: €€

Restaurant Hemingway
Grote Markt 36
4611 NT Bergen op Zoom
Noord-Brabant

Over de chef
Chef-kok Torben Bouterse wist al op jonge leeftijd dat hij kok wilde worden. Hij heeft bij verschillende zaken in Goes gewerkt waarvan de laatste vier jaar als chef-kok bij Eetmosfeer het Elfde Gebod alvorens hij als chef-kok bij Hemingway begon. Torben kookt met mooie, eerlijke en verantwoorde producten uit het seizoen.

Over Restaurant Hemingway
Restaurant Hemingway ligt midden in het centrum van Bergen op Zoom en draagt de naam Hemingway, gezien Ernest Hemingway bekend stond als een levensgenieter die goede spijzen en wijnen kon waarderen. Chef-kok Torben Bouterse werkt het liefst met lokale producten uit Bergen op Zoom en omstreken. De rest vult hij aan met eerlijke en verantwoorde producten. Verse grondstoffen worden dagelijks bij het restaurant geleverd en Torben wilt u het beste bieden van de Brabantse Wal. In zijn keuken creëert hij spannende combinaties en er worden Nederlandse klassiekers vernieuwd op een niet voor de hand liggende manier.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€