Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant Panbos, Katwijk aan Zee

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Nederlands, Internationaal
Prijsniveau: €€

Restaurant Panbos
Wassenaarseweg 154 (bosweg 400 meter volgen)
2223 LD Katwijk aan Zee
Zuid-Holland

Over de chef
Chef-kok Joke Wolfaart staat bevlogen in de keuken terwijl haar man Michael zich op geheel eigen wijze bekommert om het welzijn van hun gasten. Joke kookt met verse producten uit het seizoen en bij voorkeur uit de regio.

Over Restaurant Panbos
Restaurant Panbos, opgenomen in de Gault&Millau-gids, ligt prettig verscholen tussen het groen in de bosrijke kuststrook bij Katwijk aan Zee. Het restaurant biedt wandelaars en gastronomen een warm welkom met een verzorgde menukaart en indrukwekkende wijnen. Michael heet u welkom en Joke vindt u achter de kachel. Zo nu en dan helpen een of meerdere van hun drie dochters bij het bestieren van dit restaurant. Er wordt gewerkt met verse ingrediënten, het liefst uit de regio. Tevens wordt er ook rekening gehouden met de seizoenen.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€