Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant
Ethica, Den Haag
Ethica
Dunne Bierkade 35
2512BD Den Haag
Zuid-Holland
Over de chef
Eigenaar van Ethica, Robin Collard. Vanaf kleins af aan heeft hij een onbedwingbare drang om te weten hoe dingen werken en hoe hij dat kan reproduceren. Hij heeft zijn heil in de keuken gevonden en dan met name op het vlak van producten zelf maken die normaal gesproken ingekocht worden. Denk hierbij aan bier, frisdrank, kaas, worst, kimchi, tempeh, miso, sojasaus en vele andere producten.
Over Ethica
Ons concept heeft als doel onze omgeving te verduurzamen en daarmee een betere toekomst te creëren voor iedereen. Onze vaste waarden zijn Duurzaam, Lokaal en Zelfgemaakt en dat betekent niet alleen het gebruik van duurzame producten, maar ook het onderhouden van duurzame relaties en het delen van onze kennis. Ons restaurant is ons middel om verduurzaming te promoten. Via onze gasten bereiken wij een breed publiek en wij hopen dat ons verhaal doorverteld wordt.
DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS
Restaurant Danyel
Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Internationaal Prijs: €€
Witte Berken Natuurhotel
Type: Hotel Keuken: Vegetarisch, Veganistisch, Nederlands, Modern Prijs: €€
ZIN
Type: Hotel Keuken: Nederlands Prijs: €€
De Kleischuur
Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€