Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant
Versaen, Ravenstein
Versaen
Marktstraat 19
5371 AC Ravenstein
Noord-Brabant
Over de chef
Ik wil ook mijn steentje bijdragen aan een betere wereld en streef naar een duurzaam menu met voor 90% Nederlandse producten. Wij werken daarom alleen met producten waar wij de herkomst van kennen en weten dat het een goed leven heeft gehad. Het is een menu met lokale producten zoals groenten, fruit en kruiden, aangevuld met vlees en wild uit Nederland en vis, schaal- en schelpdieren uit de rivieren en de Noordzee.
Over Versaen
Liefde voor het vak, voor eten, wijnen, Brabantse gezelligheid. Seizoensgebonden (regionale) producten, kwaliteit, no-nonsense. Samenkomend in een restaurant, gerund door chef-kok Hans Derks. Wat mag u als gast van Restaurant Versaen verwachten? Heerlijke gerechten van eerlijke producten, goede wijnen en Brabantse gastvrijheid.
DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS
ZIN
Type: Hotel Keuken: Nederlands Prijs: €€
Ethica
Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€
De Kleischuur
Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€
de Baeckermat, restaurant en landwinkel
Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€