Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant
Landgoed de Horst, Driebergen-Rijsenburg
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen-Rijsenburg
Utrecht
Over de chef
Martijn zag meteen veel uitdagingen en mogelijkheden bij Landgoed de Horst. Het voedselconcept waarbij biologisch en duurzame en seizoensgebonden voeding centraal staat kan Martijn zich goed in vinden. Als Chef-kok kan hij hier ook zijn creativiteit in kwijt. Martijn is blij dat Landgoed de Horst met goede leveranciers en producten werkt, want dat is de basis van de keuken. Op deze manier kan hij kwaliteit leveren en het eten op een hoog niveau houden. ‘Ik vind het belangrijk dat ik weet waar mijn producten vandaan komen. Onze leveranciers delen dit ook graag met ons, zo zijn we laatst ’s nachts met de bakker meegelopen om het product goed te leren kennen’ aldus Martijn.
Over Landgoed de Horst
Landgoed de Horst is een vergaderlocatie, congrescentrum en trainingslocatie in Driebergen, midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Culinair genieten in ons restaurant Puur, eerlijk, maar vooral heel lekker. Goede voeding draagt bij aan een vitaal gevoel. Onze ervaren koks bereiden elke dag een duurzaam, voedzaam en lekker buffet wat bij voorkeur gemaakt is van duurzame, biologische en streekproducten. Landgoed de Horst beschikt over een eigen moestuin en wij hebben eigen bijenkassen staan. Onze chef heeft zich het vak van imker eigen gemaakt en verwerkt zo onze eigen honing en vers geteelde kruiden in de gerechten.
DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS
Restaurant Danyel
Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Internationaal Prijs: €€
Witte Berken Natuurhotel
Type: Hotel Keuken: Vegetarisch, Veganistisch, Nederlands, Modern Prijs: €€
ZIN
Type: Hotel Keuken: Nederlands Prijs: €€
Ethica
Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€