Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant
Brasserie BUUT, Doorn
Brasserie BUUT
Kampweg 22
3941HH Doorn
Utrecht




Over de chef
Aan het hoofd van ons bevlogen keukenteam staat Matthijs Pijpers. Jong, ambitieus en getalenteerd. In samenwerking met onze (lokale) leveranciers stellen wij regelmatig een nieuwe, seizoensgebonden menukaart samen. Het menu vertelt het verhaal over beide en komt tot stand met kooktechnieken zoals pekelen, fermenteren, inmaken, roosteren en roken.
Over Brasserie BUUT
BUUT is gevestigd in een monumentaal kerkgebouw in het hart van de Utrechtse Heuvelrug. We nemen je mee in een fijn moment om uitgebreid samen te eten en te proeven van producten met een eerlijke herkomst en meestal een treffend verhaal. Wij willen laten zien dat duurzaam genieten hand in hand gaat met kwaliteit en smaak in een ontspannen setting. Onder het motto ‘verreweg het beste van dichtbij’ werken wij dagelijks aan het verduurzamen van onze bedrijfsactiviteiten en het serveren van heerlijk eten. Achter de schermen proberen we onze impact op het milieu te minimaliseren door meer dan 30 geïntegreerde duurzame acties door te voeren. Deze zijn verwerkt in ons eigen praktische model, het green gastro rozet. Het merendeel van onze ingrediënten (80%) is lokaal. De seizoenen en onze lokale leveranciers vormen de inspiratie voor de wisselende menukaart. Wij verspreiden hun verhaal en zijn trots op onze samenwerkingen.
DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS
Brasserie De Taanketel
Type: Brasserie Keuken: Nederlands, Traditioneel Prijs: €€
L’Étoile
Type: Leerrestaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€
Down to Earth Dining
Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Fine dining, Nederlands, Modern Prijs: €€
Restaurant Moose
Type: Restaurant Keuken: Veganistisch, Internationaal, Modern Prijs: €€