Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant
Restaurant Le Poirier, Burgh Haamstede
Restaurant Le Poirier
Hoge weg 59
4328 PB Burgh Haamstede
Zeeland
Over de chef
Onze chef Terence van Lenten is vanaf het begin bij ons werkzaam. Hij heeft zijn opleiding gedaan aan De Rooi Pannen te Breda en deed mee aan onder andere de Olivier Roellinger concours. Hier werd hij 1e met zijn signatuur gerecht Dutch Yellowtail! Zijn visie voor onze keuken? Zo duurzaam mogelijk koken met het No-Waste beginsel en gebruik maken van zoveel mogelijk producten van Nederlandse bodem! Sinds het begin van 2024 is Terence de nieuwe ambassadeur van GoodFish, om samen met hun meer mensen bekend te laten worden met de Viswijzer en "groene" vis! Daarnaast is hij ambassadeur bij het Zeker Zeeuws keurmerk.
Over Restaurant Le Poirier
Gault & Millau 12|20. Le Poirier is het restaurant van Hotel Ter Zand. Met de Noordzee en de Oosterschelde vlak in de buurt, komen vanzelfsprekend lokale producten terug op onze menukaart. De Zeeuwse oester, zeewier en Kingfish Yellowtail zijn prachtige producten uit onze regio. Ons menu is een fusion Dutch cuisine waarbij we onze inspiratie uit diverse keukens halen, die we vervolgens vernederlandsen door gebruik te maken van Nederlandse producenten en lokale partners. Daarnaast hebben wij net als Dutch Cuisine, de gezamenlijke visie om te koken op duurzame en bewuste wijze volgens het ‘no waste’ beginsel. We zijn trots op onze rijke Nederlandse culinaire tradities en we brengen een eigentijdse draai aan gerechten van over de hele wereld, met behulp van lokale ingrediënten.
DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS
Stadsjochies
Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Veganistisch, Fine dining, Nederlands, Vis, Private dining, Modern Prijs: €€
Restaurant Gys
Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Modern Prijs: €€
Kasvio
Type: Restaurant Keuken: Veganistisch, Modern Prijs: €€
Restaurant Gys
Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Modern Prijs: €€