Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Flang in de Pan, Terschelling Hoorn

Type restaurant: Kookstudio
Keuken: Nederlands

Flang in de Pan
Dorpsstraat 25
8896 JA Terschelling Hoorn
Friesland

Over de chef
Flang is naast kok samen met zijn vriendin Willemijn Steentjes ook eigenaar van B&B De Postoari in Hoorn. Daarvoor was hij bijna 20 jaar eigenaar van strandpaviljoen Heartbreak Hotel in Oosterend. Hij is drievoudig wereldkampioen snert koken. Flang werkt veel samen met de Waddenvereniging in de promotie van ons Unesco werelderfgoed, het waddengebied. Hij verzorgt onder meer catering voor het Springtij Festival en Oerol. Hij is mede-oprichter van De Zilte Smaak, een zilte pluktuin op Terschelling. Flang was in 2015 te zien in het tv-programma Pluim op Pad, waar hij kok Rene Pluim meenam naar het wad om oesters te plukken. Daarnaast was hij te gastkok bij Koffietijd. De Duitse televisie zond een item uit over oestertochten met Flang in de hoofdrol. Het RTL4 programma 4me zond begin december 2012 een item uit over oesters, waarin Flang de tv-kok rondleidde op het wad. Lees ook het artikel over Flang in Dichterbij (Rabobank ledenmagazine 3-2016).

Over Flang in de Pan
Het lekkerste uitje van Terschelling Flang biedt workshops, excursies en catering met pure Terschellinger producten. Als geboren en getogen Terschellinger weet Flang alles van de eilander cultuur en natuur. Hij neemt je bij zijn workshops en proeverijen mee de natuur in om zelf alle ingrediënten te verzamelen. Samen bereid je die tot een heerlijke maaltijd in onze sfeervolle kookstudio. Een unieke culinaire belevenis voor jong en oud. Bij Flang in de Pan proef je Terschelling!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Hotel Nap

Type: Hotel Keuken: Fine dining, Nederlands, Modern Prijs: €€

Cuisinerie Mensinge

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Proefzaak Amsterdam

Type: Proeflokaal Keuken: Nederlands Prijs: €

Centraal Ketelhuis

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands Prijs: €