Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Cuisinerie Mensinge, Roden

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Nederlands
Prijsniveau: €€

Cuisinerie Mensinge
Mensingheweg 1
9301KA Roden
Drenthe

Over de chef
Chef-kok Gerard Rompelberg is samen met Tessa Huitema sinds 2018 eigenaar van Cuisinerie Mensinge. Gerard kookt graag met verse lokale seizoenproducten.

Over Cuisinerie Mensinge
Ontdek Cuisinerie Mensinge in Roden. Geniet van bijzondere gerechten, bereid met verse streekproducten en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. U mag ook blijven slapen. Bijkletsen met familie of een verjaardag vieren met familie: het gaat om het gezelschap en u wilt vooral genieten. Kom daarom dineren bij Cuisinerie Mensinge in Roden en laat u in de watten leggen. In het restaurant serveren we voor u een verrassingsmenu. U dineert in een prachtige ruimte met als bijzonder element de tegeltjes van vroeger. Zo waant u zich even in het verleden, toen in deze ruimte de paarden stonden.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Cravings for Green

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Veganistisch, Nederlands, Modern Prijs: €€

Brasserie Boven de Rivieren

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern, Frans Prijs: €€

ProefLokaal Dokkum

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Brasserie ‘In de Dikke Daan’

Type: Leerrestaurant Keuken: Nederlands Prijs: €