Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Hotel de Werelt, Lunteren

Type restaurant: Hotel
Keuken: Nederlands
Prijsniveau: €€

Hotel de Werelt
Westhofflaan 2
6741KH Lunteren
Gelderland

Over de chef
Melvin Zandsteeg heeft gewerkt in o.a. De Hoefslag, Bridges Amsterdam en Het Koetshuis in Bennekom. Hotel de Wereld is onderdeel van Next Venue, één van de grootste spelers in de Nederlandse evenementen- en congresbranche. “Ik sta voor het gedachtegoed binnen Next Venue dat we eerlijk koken, met bijna uitsluitend Nederlandse producten en dan nog bij voorkeur uit de directe omgeving. Wij creëren een hoogstaande foodbeleving of het nu voor gasten van ons hotel is of voor bedrijfsevenementen.”

Over Hotel de Werelt
Welkom in De Werelt. Een plek midden in de natuur die verbindt en waar je connect met jezelf èn met elkaar. Hotel De Werelt ligt aan de rand van het mooiste natuurgebied van Nederland, namelijk de Veluwe! Haal alles uit jouw verblijf en ga mountainbiken of wandelen in de schitterende bossen. Geniet vervolgens van een welverdiend drankje en hapje op het terras, bar of restaurant. Slapen, sporten, opladen, genieten!

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Ethica

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

De Kleischuur

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€