Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

De Laape, WARTEN

Type restaurant: Overige
Keuken: Nederlands
Prijsniveau: €€

De Laape
Midsbourren 42
9003 LB WARTEN
Friesland

Over de chef
Kees Meinderts heeft gewerkt in geronomeerde bedrijven zoals De Librije, Landgoed Lauswold en De Herberg van Smallingerland. Hij werkt graag met zoveel mogelijk seizoengroenten uit de eigen omgeving en staat volledig achter de principes van Dutch Cuisine.

Over De Laape
De Laape is een voormalige boerderij in Warten, onder de rook van Leeuwarden. Prachtig landelijk gelegen en goed bereikbaar. Twee vergaderzalen in de vorm van kassen en 18 slaapkamers vormen de kern van de executive retreat. De gebouwen zijn in 2019 opgeleverd en voldoen aan hoge duurzaamheidscriteria: geen gas en gevoed door zonne-energie. De Laape werkt samen met lokale ondernemers om u een mix van authentieke Friese gastvrijheid en lokale producten te bieden.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Ethica

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

De Kleischuur

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€