Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant Intens, Voorst

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Vegetarisch, Fine dining, Nederlands, Modern
Prijsniveau: €€

Restaurant Intens
Bloemenksweg 38
7383 RN Voorst
Gelderland

Over de chef
‘Wellnessfood’ Eten wat voor jou goed voelt én wat goed voor je is. Ervoor zorgen dat onze buiten- en binnenkant met elkaar in balans zijn. Dát is wellnessfood in een notendop volgens Restaurant Intens. En dát is precies wat je bij het restaurant vindt. ‘Wij willen dat onze gasten kiezen wat bij ze past, wat goed voelt op dat moment. Daarom is ons wellnessfood zoveel mogelijk vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Zijn ze niet nodig? Dan gebruiken we ze ook niet. Genieten én gezond eten gaan uitstekend samen,’ besluit Chef-Kok Ruitenbeek.

Over Restaurant Intens
Luxe en puur genieten bij Restaurant Intens! Intense smaken, een intense beleving en intens ambitieus. Aan de rand van het meer van Bussloo, te midden van bos en weilanden, vind je Restaurant Intens. In dit restaurant is het genieten in een luxe, sfeervolle en ongedwongen ambiance van mooie, eerlijke gerechten en bijzondere smaakcombinaties met bijpassende wijnen. Een smaakvolle samenwerking Het ambitieuze team van Restaurant Intens bestaat o.a. uit Chef-kok Heine Ruitenbeek en F&B Manager Vincent van Riet. Vincent werkte jarenlang voor een prachtig sterrenrestaurant in Amsterdam, voordat hij in de bijzondere, culinaire wereld van Intens stapte. ‘Mijn liefde voor het vak en de vrijheid die ik hier krijg, vertalen zich naar een herkenbare signatuur en verrassende beleving van ons mooie restaurant. Daarnaast komt mijn passie voor wijnen hier weer mooi in terug,’ vertelt Van Riet. Chef-kok Heine verdiende zijn sporen onder meer als Chef bij Huisje James in Apeldoorn en ontwikkelde zijn typerende, karakteristieke kookstijl, met passie en bewust kiezend voor dagverse producten en streekproducten. Daarvoor is de landelijke omgeving van Restaurant Intens uitermate geschikt; ‘We hebben naast ons Hotel Thermen Bussloo een eigen moestuin van een halve hectare. Hier kweken wij onze eigen groenten en gewassen, er staan bijenhotels waar we onze eigen honing vandaan halen en op ons weiland leeft onze eigen koe waar we dankbaar het vlees van gebruiken -, mals vlees, want we hebben het over hart en liefde voor de herkomst van onze producten’’, aldus Ruitenbeek.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Ethica

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

De Kleischuur

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€