Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant Morille, Koudekerke

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Fine dining, Nederlands
Prijsniveau: €€

Restaurant Morille
Biggekerksestraat 3
4371EW Koudekerke
Zeeland

Over de chef
Dennis is een opportunistische chef, die niet eerst zijn gerechten bedenkt, maar de natuur in duikt om te foerageren, en dan pas de gerechten uitdenkt aan de hand van de oogst. Zo wordt hij geforceerd creatief en experimenteel, door enkel met deze handreiking een gerecht op topniveau te creëren. Privé streeft hij naar zelfvoorzienend leven. Moestuin en levende have is voor hem leven zoals leven bedoeld is. Ook de moestuin is een essentieel onderdeel van zijn keuken in Morille. Bushcraft is een hobby die hij als tiener al experimenteel praktiseerde. Hobby en werk zijn nu gepassioneerd gefuseerd in zijn restaurant.

Over Restaurant Morille
Eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten van dichtbij en met een knipoog naar de natuur en de moestuin. Dat is Morille in een notendop. We staan voor puur en eenvoudig koken met lokale ingrediënten. In onze keuken staan wildpluk en eigen teelt centraal. We koken op basis van de seizoenen en het aanbod van moestuin, veld, zee, bos en duin. Daarom voeren we een kleine kaart die elke dag anders kan zijn. In onze zoektocht naar nieuwe smaken en originele ingrediënten worden we steeds opnieuw verrast door wat de natuur te bieden heeft. U kunt bij ons een onderscheidende gastronomische ervaring verwachten met het beste van Zeeland.

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Restaurant Danyel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Internationaal Prijs: €€

Witte Berken Natuurhotel

Type: Hotel Keuken: Vegetarisch, Veganistisch, Nederlands, Modern Prijs: €€

ZIN

Type: Hotel Keuken: Nederlands Prijs: €€

Ethica

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€