Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

SmaakPark, Ede

Type restaurant: Restaurant

SmaakPark
Verbindelaarsweg 51
6711VD Ede
Gelderland

Over de chef
Christian Weij is fermentatie specialist, fooddesigner, landschap kok en pop-up chef. Hij is eigenaar van SmaakPark en geeft regelmatig inspirerende kookworkshops voor kleine en grote groepen. Acht jaar geleden hing hij zijn functie als creative director bij een communicatiebureau aan de wilgen om zijn passie voor lekker, echt eten te volgen en zich volledig op duurzame foodconcepten te richten. Sindsdien wijdt hij niet alleen veel tijd aan het bedenken en serveren van lekker eten, maar o.a. ook aan het onderzoeken van verschillende fermentatietechnieken. De uitkomst van die experimenten past hij toe in SmaakPark. Daarnaast verzamelde hij meer dan 140 recepten in het allereerste Nederlandse kookboek over fermenteren ‘Verrot lekker’. Inmiddels is ook zijn tweede kookboek verschenen.

Over SmaakPark
Een bezoek aan het SmaakPark is een culinaire ontdekkingstocht waar alles draait om verantwoorde voeding. Een soort permanent Foodfestival voor iedereen die lekker, duurzaam en gezond wil eten. Het hart van het SmaakPark is onze eetzaal. Daar komt het park samen in de gerechten die we in de acht foodstands bereiden. Iedere vier maanden is er een nieuw thema waarin we ons verdiepen en waarmee onze chefs de lekkerste lokale gerechten bedenken. Zo willen we onze gasten blijven verrassen. De eerste vier maanden (van juni tot 1 oktober) is het thema: explosieve smaken.

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€