Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Hotel Brasserie de Zwaan, Venray

Type restaurant: Brasserie
Keuken: Internationaal
Prijsniveau: €

Hotel Brasserie de Zwaan
Grote markt 4
5801 BL Venray
Limburg

Over de chef
Patron cuisinier Ben Aerts heeft als basis de Franse keuken met een moderne twist met invloeden van de wereldkeukens zoals Thais, Indiaas, Noord Afrikaans, Vietnamees en Nordic. Hij kookt volgens de principes van Dutch Cuisine: vers, puur, verantwoord, uit het seizoen en de regio.

Over Hotel Brasserie de Zwaan
Patron cuisinier Ben Aerts bereidt pure biologische streekproducten met passie en aandacht. Hij kookt met de seizoenen mee; zijn gerechten zijn in de zomer licht en fris, in de winter mogen ze iets robuuster van aard zijn. Hotel Brasserie De Zwaan serveert naast lunch en diner ook bijzondere arrangementen, zoals high tea, high wine en high beer.

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€