Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Hof aan Zee, Koudekerke

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Modern
Prijsniveau: €€

Hof aan Zee
Strandweg 15
4371 PJ Koudekerke
Zeeland

Over de chef
Toen chef Marcel Meijer zijn restaurant begon, werd hij geïnspireerd door de nieuwe golf van Scandinavische restaurants en hun strikte regels over ingrediënten. Hij paste die regels toe op de sterk verschillende aard van Zeeland en creëerde een uniek menu dat zowel gasten als critici verbaast.

Over Hof aan Zee
De ingrediënten uit de directe omgeving oogst Hof Aan Zee veelal zelf. Fermenteren, drogen en roken doet Hof Aan Zee in huis en ze werken samen met boeren en vissers in de omgeving. De ideeën zijn sterk verwant aan Dutch Cuisine. Deze keuken kenmerkt zich op het bord door een vrijzinnige, gastvrije en pure stijl waarbij de seizoenen centraal staan en groenten een hoofdrol spelen. Het restaurant is geopend in de avond en lunchen kan eventueel op afspraak.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Ethica

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

De Kleischuur

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€