Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant Danyel, Maastricht

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Traditioneel, Frans
Prijsniveau: €€€

Restaurant Danyel
Observantenweg 3
6212 EN Maastricht
Limburg

Over de chef
Danyel van den Bongard is met Restaurant Danyel gestart vanuit een passie voor echt voedsel, voor vers, gezond en authentiek eten. Bij Restaurant Danyel gebruiken ze alleen echt verse ingrediënten. Hij streeft ernaar om van elk gerecht een originele uiting te maken van hun passie voor voedsel en het leven. Hij presenteert graag aan u zijn kaart, en overlegt met u wat uw wensen zijn. Respect voor product, traditie en de klassieke keuken.

Over Restaurant Danyel
Bij restaurant Danyel is de keuken midden in het restaurant gevestigd, waardoor gasten een unieke kijk in de keuken kunnen krijgen. Chef Danyel zorgt ervoor dat de gerechten worden bereid met dagverse ingrediënten. De menukaart wisselt vaak van gerechten en tevens biedt de chef zijn concept Carte Blanche aan: een verrassingsmenu waarbij rekening wordt gehouden met het aantal gangen naar wens en eventuele dieetwensen.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Locals

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Buitenplaats Vaeshartelt

Type: Hotel Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€

Dinner at Six

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Modern Prijs: €€

De Slotplaats

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€