Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant 6&24, Den Haag

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Internationaal
Prijsniveau: €€

Restaurant 6&24
Nobelstraat 13
2513 BC Den Haag
Zuid-Holland

Over de chef
Rik van Laar heeft het vak geleerd van Jonnie Boer, maar in Restaurant 6&24 laat hij zijn eigen creativiteit zien en dit is te proeven. Hij houdt van de natuur en lokale producten, wat u dan ook terugvindt in zijn keuken. Met niet te veel poespas proeft u bij 6&24 gewoon de puurheid van een product. Er staat maar één ding centraal en dat is de gast. Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer waar gastvrijheid altijd voorop staat.

Over Restaurant 6&24
In Restaurant 6&24 staat de gast centraal, waarbij het team zorgt voor een ontspannen sfeer. Saskia is de gastvrouw en sommelier en Rik is de chef. Het restaurant is vernoemd naar de geboortedatum van Saskia (6 maart) en Rik (24 februari). Voor Rik is koken zijn geluk en leven. Hij raakt gepassioneerd door de natuur, het geeft hem rust maar ook veel ideeën. Rik werkt graag met lokale producten en alles is van top kwaliteit. In zijn keuken staan pure smaken centraal met verrassende spannende combinaties. Met restaurant 6&24 komt de droom van chef-kok Rik van Laar en zijn partner Saskia de Kuijer eindelijk uit. Saskia heeft, voordat ze haar eigen weg koos, al 12 jaar ervaring in het topsegment van de gastronomie. Wijn is haar passie, dit is dan ook in verschillende stijlen en prijzen terug te zien in het restaurant. Voor haar is er niks mooiers dan gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit zien lopen.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Locals

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Buitenplaats Vaeshartelt

Type: Hotel Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€

Dinner at Six

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Modern Prijs: €€

De Slotplaats

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€