Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

The Living Room, Den Haag

Type restaurant: Hotel
Keuken: Internationaal
Prijsniveau: €€

The Living Room
Bezuidenhoutseweg 53
2594AC Den Haag
Zuid-Holland

Over de chef
Ambassadeur Leon Looijenstein is chef-kok bij restaurant The Living Room waar hij vaak met z’n team aan de slag gaat om nieuwe gerechten te verzinnen op basis van de Dutch Cuisine principes. Hij is van nature een echte Dutch Cuisine chef en dit is terug te zien in zijn keuken.

Over The Living Room
Ervaar het echte Haagsche huiskamer gevoel bij restaurant The Living Room, dat gevestigd is in het Babylon Hotel. Geniet van de meest heerlijke gerechten uit de verschillende seizoenen met een betoverend uitzicht op het Haagse bos. Verse, lokale en huisgemaakte producten vindt u bij in de keuken van The Living Room terug. Chef-kok Leon Looijenstein koopt en kookt bewust en met minder ‘waste’. Chef-kok Leon: ‘Om volgens de vijf Dutch Cuisine principes te koken moet je creatief nadenken en bewust bezig zijn met waar de producten vandaan komen.’ Dat Leon graag gebruik maakt van lokale producten vind je ook op de menukaart terug. Achter een aantal gerechten staat een speciaal ‘local’ symbool dat aangeeft dat het om een gerecht gaat met lokaal gegenereerde producten. Daarnaast zijn er ook veel opties voor de vegetarische- en veganistische eter.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€

Brasserie De Cleenne Mossel

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Vis, Modern Prijs: €€

Ross Lovell

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€