Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

The Knott, Den Haag

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Vis, Modern, Frans
Prijsniveau: €€

The Knott
Laan van Nieuw Oost Indië 1
2593 BH Den Haag
Zuid-Holland

Over de chef
Chef-kok Sebastiaan Knottnerus opende in 2018 zijn eigen seafood restaurant in Den Haag. Sebastiaan neemt zijn gasten mee op reis door de moderne, Franse keuken met nadruk op Nederlandse lokale producten uit de zee. Hij werkt met één menu dat zal afhangen van het seizoen en de vangst van de dag.

Over The Knott
Ambassadeur en chef-kok Sebastiaan Knottnerus neemt u mee op reis door de moderne, Franse keuken. Ooit verloor hij zijn hart aan de zee en na een diner bij Restaurant The Knott zal u hetzelfde ervaren. Seafood voert in de keuken de boventoon. Alles draait om seizoensgebonden, lokale producten. Er is één menu met uitzonderlijke en unieke gerechten. Sebastiaan: ‘Bij The Knott komen de beste biologische, verse seizoensgebonden producten, zilte smaken geïnspireerd op de zee op tafel. Het menu wordt per seizoen en zelfs per dagvangst aangepast.’ Gasten van The Knott genieten wel vrijheden in het menu. ‘Als ze liever vier voorgerechten hebben en geen dessert, kan dat. Het menu is flexibel. De gast kiest, wij bepalen de volgorde’, aldus Sebastiaan.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Villa Ockenburgh

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands Prijs: €€

De Bras

Type: Hotel Keuken: Nederlands, Vis Prijs: €

Rikus

Type: Hotel Prijs: €€

Restaurant Stones

Type: Leerrestaurant Keuken: Nederlands Prijs: €