Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Bistro Belén, Rotterdam

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Modern
Prijsniveau: €€

Bistro Belén
Middellandplein 16 A
3021 BT Rotterdam
Zuid-Holland

Over de chef
Merel Beelenkamp is een gepassioneerde (jonge) chef die werkt met lokale producten uit het seizoen. Ze laat zich graag inspireren door wat er groeit, bloeit en leeft in het wild, vlakbij huis. Merel bestiert Bistro Belén in Rotterdam en werkt daar qua vlees alleen maar met wild. Verder worden de gerechten afgemaakt met wilde kruiden, bloemen, vis of zeevruchten en groenten uit het seizoen.

Over Bistro Belén
De gerechten bij Bistro Belén bestaan uit biologische groenten, kruiden, wild en vis. De vis wordt gevangen voor de kust van Zuid-Holland en Zeeland, waarbij zo veel mogelijk van de bijvangst gebruikt wordt. Bistro Belén biedt een wisselende menukaart die ‘carte blanche’ wordt geserveerd. De gast hoeft alleen voorkeuren door te geven en de keuken verrast met heerlijke ingrediënten op een moderne manier bereid. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met de seizoenen.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Ethica

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

De Kleischuur

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€