Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Dutch Food Lover, Amsterdam

Type restaurant: Kookstudio
Keuken: Nederlands, Private dining
Prijsniveau: €€

Dutch Food Lover
Amstel 264
1017AM Amsterdam
Noord-Holland

Over de chef
Fusina organiseerde 10 jaar lang de verkiezing voor het beste kookboek in Nederland. Nu is Fusina dé tourgids van Amsterdam en promoot zij de Nederlandse keuken. Veel heerlijke Nederlandse producten zijn wereldwijd vrij onbekend terwijl Nederland hele goede lokale producten, interessante tradities en een rijke geschiedenis heeft. Die deelt Fusina graag aan haar keukentafel onder het genot van Dutch Cuisine en een goed glas Nederlandse wijn!

Over Dutch Food Lover
Aan de Amstel, met uitzicht op de Magere Brug, in een grachtenhuisje woont Dutch Food Lover, Fusina. In haar keuken kookt zij de Nederlandse keuken voor reizigers van over de hele wereld. Oer Hollandse gerechten als stamppot, erwtensoep en pannenkoeken. Voor of na het eten neemt zij haar gasten mee naar de markt of speciaalzaken om allerlei producten die Nederland rijk is te laten proeven. Dutch Food Lover biedt verschillende mogelijkheden aan, van een kaas- en wijnproeverij tot workshop pannenkoeken bakken.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€