Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant Petossi, Haarlem

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern
Prijsniveau: €€€

Restaurant Petossi
Lange veerstraat 15
2011DA Haarlem
Noord-Holland

Over de chef
Bart van Berkel won in 2014 Masterchef Holland. Zijn kookstijl is modern-internationaal te noemen, maar vooral het gebruik van streekproducten voert de boventoon. ‘Een Brabants begrip met een wereldse klank, maar met een oer-Hollandse betekenis’, aldus Van Berkel.

Over Restaurant Petossi
In het hart van Haarlem vindt u restaurant Petossi. Pe.tos.si, afgeleid van boerenkoolstamppot op zijn Brabants, is het icoon van de Nederlandse keuken. In onze keuken staan de smaken van het seizoen centraal. Proef het beste wat ons land te bieden heeft op dat moment en laat u meenemen op een multiculinaire ontdekkingstocht door de wereldse smaken van chef Bart van Berkel en zijn team. De keuken van Petossi is klein maar fijn en zo ook de menukaart. Kunt u zelf geen keuze maken? Dan maakt de chef de keuze voor u. Bij het chefs menu hoef je alleen het aantal gangen en eventuele dieetwensen door te geven, waarna de chef het menu voor u samenstelt.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€