Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

d'Vijff Vlieghen, Amsterdam

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Nederlands
Prijsniveau: €€€

d'Vijff Vlieghen
Spuistraat 294
1012 VX Amsterdam
Noord-Holland

Over de chef
Jeroen Klaasen is de chef-kok van d'Vijff Vlieghen. Jeroen werkt met Nederlandse ingrediënten, uit het seizoen, waar mogelijk biologisch, maar altijd met respect voor de natuur. Puur natuur, geen opsmuk, drie à vier ingrediënten op het bord, herkenbaar. Hij is trots op al het moois wat uit Nederland komt en laat u dit graag proeven!

Over d'Vijff Vlieghen
Restaurant d’Vijff Vlieghen maakt deel uit van NH Hotel Group. Het restaurant heeft een rijke geschiedenis en is sinds jaar en dag wereldwijd bekend als een must-do. Bij het binnenstappen van het restaurant voelt het als teruggaan in de tijd. De muren zijn omlijnd met origineel goudleerbehang, originele kunstwerken van Rembrandt en oudhollandse decoratie.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Ethica

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

De Kleischuur

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€