Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Stalpaert, Amsterdam

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Nederlands, Modern
Prijsniveau: €

Stalpaert
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam
Noord-Holland

Over de chef
Ralph Dahlhaus is de executive chef van bezoekersrestaurant Stalpaert in Het Scheepvaartmuseum. Ralph en zijn team koken volgens de principes van Dutch Cuisine. Ralph: ‘We bieden elke bezoeker een authentieke beleving op culinair gebied. Zo geven wij onszelf de mogelijkheid om de verhalen die door middel van onze collectie verteld worden, te vertalen in culinaire concepten. Het vervult ons dan ook met trots dat er ruim 350.000 bezoekers per jaar de kans krijgen om dit bij ons te ervaren.’.

Over Stalpaert
In café - restaurant Stalpaert voel t u zich meteen thuis terwijl u over het water uitkijkt. Chef-kok Ralph maakt heerlijke huisgemaakte broodjes, soepen en salades van authentieke streekproducten. In dit monumentale pand werken ze met een open keuken en met mooie en eerlijke producten uit het seizoen. De gerechten worden pas bereid zodra de gast ze heeft besteld en daarom is alles wat de gast op zijn bord krijgt vers.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Ethica

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

De Kleischuur

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands Prijs: €€

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€