Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Kasteel Sterkenburg, Driebergen Rijsenburg

Type restaurant: Restaurant
Prijsniveau: €€

Kasteel Sterkenburg
Langbroekerdijk 10
3972ND Driebergen Rijsenburg
Utrecht

Over de chef
Ambassadeur en chef-kok Joris Schildknecht inspireert vakgenoten en thuiskokers om (meer) met plantaardige producten te koken. Dit doet hij door middel van recept ontwikkeling, workshops, lezingen, demonstraties en diners op locatie die allemaal in het teken staan van de plantaardige keuken. Met de Masterclass Vegan Cooking geeft hij professionals en kookfanaten culinaire inzichten en technieken om smaakvol en op hoog niveau te koken en bakken.

Over Kasteel Sterkenburg
Echt eten bestaat voor chef-kok Joris Schildknecht uit pure ingrediënten. Echt betekent ook dieren eten die diervriendelijk hebben geleefd. De keuken van Kasteel Sterkenburg heeft een hoog culinair niveau dat in eigen beheer vanuit de Kapschuur op het terrein wordt verzorgd. Het volledige culinaire assortiment is sterk afgestemd op het gebruik van (veelal) biologische en seizoensgebonden producten. Onverwachte combinaties met regionale en internationale ingrediënten die naar de natuur smaken, puur en echt.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€

Brasserie De Cleenne Mossel

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Vis, Modern Prijs: €€

Ross Lovell

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€