Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Oesterij Proeflokaal, Yerseke

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Nederlands
Prijsniveau: €

Oesterij Proeflokaal
Havendijk 2
4401NS Yerseke
Zeeland

Over de chef
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Zeeland heeft Jean Dhooge van De Oesterij in Yerseke uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zeeland 2018/2019. In 2012 was hij de eerste ondernemer die op grotere schaal de toeristische potentie van de oesterputten aanboorde. De komende jaren wil Dhooge zich nog meer op de promotie van de schelpdieren richten, bijvoorbeeld door het festival rond de opening van oesterseizoen verder uit te bouwen.

Over Oesterij Proeflokaal
In de proeverij van Oesterij worden het hele jaar door op verschillende manieren oesters, mosselen en kreeft geserveerd. De Oesterij is ook rijk aan een prachtig en uniek uitzicht over de historische oesterputten én de Oosterschelde. Ook is er de mogelijkheid om verse Zeeuwse producten op locatie te kunnen aanvragen, zodat u gasten kunt laten genieten van heerlijke schaal- en schelpdieren.

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

de Baeckermat, restaurant en landwinkel

Type: Restaurant Keuken: Nederlands Prijs: €€

Basiliek

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€

Brasserie De Cleenne Mossel

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Vis, Modern Prijs: €€

Ross Lovell

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€