Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant
CuliAir Skydining, Velp
CuliAir Skydining
Bosweg 4
6881 KK Velp
Gelderland
Over de chef
Angélique Schmeinck is een van twee vrouwelijke SVH Meesterkoks in Nederland. Voor haar is koken altijd meer dan de keuken: ze schrijft, presenteert, entertaint, experimenteert, adviseert, fotografeert en reist de wereld af om de grenzen van het culinaire te overstijgen. Met haar boeken, TV-programma’s, eetschilderijen, luchtballonrestaurant en de smaakexpedities in haar gloednieuwe culinaire galerie verdiept en verspreidt zij haar ‘culisofie’. Vanuit deze Wijsheid van de Keuken verbindt zij kunst en ambacht, waarmee Angelique nieuwe ideeën, gerechten en culinaire vergezichten aan een breed publiek presenteert.
Over CuliAir Skydining
CuliAir Skydining is het enige luchtballonrestaurant ter wereld waar Meesterkok Angélique Schmeinck kookt met de hete lucht van de ballon. Met een ingenieus katrolsysteem worden zeebaars, coquilles en landhoen in speciaal ontwikkelde manden naar de nok van de ballon getakeld. Daar garen de gerechten bij een temperatuur van circa 90 graden, om vervolgens uit de ballon af te dalen voor de eindbereiding waarna de passagiers op grote hoogte tijdens de ballonvaart aan de skybar kunnen genieten.
DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS
Restaurant Gys
Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Modern Prijs: €€
Kasvio
Type: Restaurant Keuken: Veganistisch, Modern Prijs: €€
Restaurant Gys
Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Modern Prijs: €€
Morris&Bella
Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Modern Prijs: €€