Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Greens, Den Haag

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Internationaal, Modern
Prijsniveau: €€

Greens
Kapelweg 18
2587 BM Den Haag
Zuid-Holland

Over de chef
Robert-Jan Vermeulen is mede-eigenaar van Greens, gelegen op het voormalige midgetgolfterrein in het Haagse Westbroekpark. Robert-Jan: ‘We hebben een moderne buitenplaats gemaakt waar je na je drukke werkdag lekker kan ontspannen en genieten in een mooie belevenistuin. Met een drankje op het terras genieten van lekkere producten uit de eigen tuin, wat wil je als stadsbewoner nog meer?’

Over Greens
In een volledig duurzaam gebouwde kasconstructie huist restaurant Greens. Een restaurant omgeven door een biodynamische moestuin waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Mede-eigenaar Robert-Jan Vermeulen: ‘We wilden een uniek concept: een zorgmoestuin in combinatie met een commercieel restaurant. Het restaurant financiert de onrendabele top van de zorgtuin en de zorgtuin voorziet op haar beurt de keuken van eerlijke producten’. De prijzen zijn gemiddeld, de menukaart – op papier van tomatenpulp – bevat ontbijt, lunch en borrelhappen, afgestemd op het seizoen. Er is zelfs een kleine kaart voor mensen die vroeg aan het diner willen; om 20.00 uur sluiten de deuren.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

ProefLokaal Dokkum

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Brasserie ‘In de Dikke Daan’

Type: Leerrestaurant Keuken: Nederlands Prijs: €

Restaurant Botanica

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Modern Prijs: €€