Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, Noordwijkerhout

Type restaurant: Landgoed
Keuken: Vegetarisch, Veganistisch, Fine dining, Nederlands, Vis, Internationaal, Private dining, Traditioneel, Modern, Frans
Prijsniveau: €

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
Tespellaan 53
2211 VT Noordwijkerhout
Zuid-Holland

Over de chef
Marjolein Scholder is al jaren fanatiek Dutch-Cuisine chef. bij De Euro-Toques van Nederland in de top 100 beste chefs. Zij staat voor hoge kwaliteit met een sterk staaltje vakmanschap en gastvrijheid.

Over Landgoed & Golfbaan Tespelduyn
In ons familiebedrijf voel je de ongedwongen familiesfeer. Daar draagt ons restaurant ‘t Landhuys, bestaande uit verschillende stijlkamers, aan bij. Groot zonnig terras met vele mogelijkheden. ‘T Koetshuys, naast ‘t Landhys bestaat uit een trouwzaal en een feestzaal, die is weer anders ingedaan de stijlkamers. Denk aan wit, hip, neon, modern. Een perfecte plek voor een mooi feest! Landgoed Tespelduyn heeft de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen.Een daarvan is de prestigieuze award voor De beste vergaderlocatie van Nederland. Vergaderingen, workshops, presentaties en congressen. Het kan allemaal tot aan 300 personen. Daarnaast hebben we 350 gratis parkeerplekken.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€