Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Het Arsenaal 1309, Doesburg

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Internationaal
Prijsniveau: €€

Het Arsenaal 1309
Kloosterstraat 15
6981 CC Doesburg
Gelderland

Over de chef
Chef-kok Björn de Waal is SVH Leermeester en heeft ondanks zijn jonge leeftijd al een imposant CV. Zo werkte hij onder andere voor Bolenius in Amsterdam, Da Vinci in Maasbracht en Bord’Eau in Amsterdam, allemaal restaurants met een Michelinster. Daarnaast volgde Björn de Sterklas. Dat is een speciale opleiding voor grote kooktalenten. Vanwege de verhuizing van zijn ouders naar Angerlo is Björn in de keuken van Het Arsenaal beland.

Over Het Arsenaal 1309
Het Arsenaal 1309 staat voor natuurlijk, eerlijk en puur. De gerechten worden gemaakt met ingrediënten die zo veel mogelijk van producenten uit de buurt komen. Daarnaast worden veel producten zelf gemaakt door de keuken, zoals bijvoorbeeld de taarten, ketchup en mayonaise! Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met seizoensgebonden groenten, vaak uit eigen moestuin. Ook houden zij hun eigen kippen, waardoor de eitjes écht vers zijn. Want vers, daar gaat het om.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Locals

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Buitenplaats Vaeshartelt

Type: Hotel Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€

Dinner at Six

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Modern Prijs: €€

De Slotplaats

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€