Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant Aloha, Rotterdam

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Internationaal
Prijsniveau: €€

Restaurant Aloha
Maasboulevard 100
3063 NS Rotterdam
Zuid-Holland

Over de chef
Lydia Carrera is vanaf het prille begin betrokken geweest bij Aloha. Ze heeft de zaak van verlaten wildwaterbaan in een populair restaurant en koffiebar met geweldig terras zien veranderen. Als chef van Aloha is Lydia gefascineerd geraakt door koken met plantaardige producten: “De creativiteit voor de kok is oneindig, er valt altijd wat te ontdekken en dat maakt me gedreven in dit vak.”

Over Restaurant Aloha
Restaurant Aloha gelooft in het tegengaan van voedselverspilling. De gerechten worden gemaakt met ingrediënten uit Nederland, aangevuld met bijzondere producten uit Rotterdam. Het fermenteren, pekelen, drogen en roken van groenten, vlees en vis doen ze bij restaurant Aloha allemaal zelf. In de keuken past de brigade moderne en oude technieken toe om het behoud van de ingrediënten optimaal te houden. Aloha probeert de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken, waarbij zelfs het meubilair duurzaam is. Kortom, een duurzame no-waste foodbar die de moeite waard is om te bezoeken.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

ProefLokaal Dokkum

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Brasserie ‘In de Dikke Daan’

Type: Leerrestaurant Keuken: Nederlands Prijs: €

Restaurant Botanica

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Modern Prijs: €€