Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Restaurant Fabuleux, 's-Hertogenbosch

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Private dining, Frans
Prijsniveau: €€

Restaurant Fabuleux
Verwersstraat 23
5211 HT 's-Hertogenbosch
Noord-Brabant

Over de chef
Johan Busio is de chef-kok van Fabuleux en samen met maître Paul van Gestel vormt hij het bruisende, culinaire hart van Fabuleux. Johan serveert seizoengerechten gemaakt van kakelverse producten uit de streek.

Over Restaurant Fabuleux
Chef-kok Johan Busio en zijn brigade heten u welkom in restaurant Fabuleux gelegen in het hart van het gastvrije ‘s-Hertogenbosch. In een van de vele mooie oude karakteristieke panden in de Verwersstraat is restaurant Fabuleux gevestigd. Het restaurant bestaat uit twee ruimtes. Beide ruimtes zijn zeer geschikt voor privé diners voor wie met een groot gezelschap wil komen genieten. Terwijl de rustige en ingetogen Johan in de keuken de meest fantastische gerechten bereidt, ontvangt Paul u met veel passie en kennis van zaken. Samen staan ze garant voor een geweldige avond.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€