Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

The Green House, Utrecht

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Internationaal
Prijsniveau: €€

The Green House
Croeselaan 16
3521CA Utrecht
Utrecht

Over de chef
Ambassadeur Peter Scholte is chef-kok bij The Green House. Voorheen werkte Peter Scholte als chef onder andere bij Le Garage, elBulli, en verdiende een Michelinster als chef in Noorwegen. In Nederland had hij 5 jaar zijn eigen dessertrestaurant Sucre in Amsterdam. Daarna was hij medeverantwoordelijk voor het opzetten van MR Porter en The Duchess in het W Hotel in Amsterdam en werkte hij onder andere samen met 3-sterrenchef Jacob Jan Boerma aan de restyling van NH Krasnapolsky. Ook hield hij zich bezig met de restyling en vergroening van Hotel Arena.

Over The Green House
The Green House is een nieuw circulair horecaconcept van cateraar Albron aan de Croeselaan in Utrecht. Een restaurant waar verantwoord en duurzaam koken centraal staat en uitsluitend met verse en duurzame producten wordt gewerkt, deels uit de eigen inpandige urban farm. Kortom, een restaurant, urban farm, green hub en stadsterras in één. Onder leiding van Peter Scholten bereiden de koks de lekkerste gerechten van ingrediënten uit de regio Utrecht en uit de eigen Urban Farm. Verser kan niet! Laat u inspireren door de vele verhalen en ontmoetingen over hoe het anders, duurzamer, kan. Er wordt gebruik gemaakt van groenten uit het seizoen.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Locals

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Buitenplaats Vaeshartelt

Type: Hotel Keuken: Vegetarisch, Nederlands, Internationaal, Modern Prijs: €€

Dinner at Six

Type: Restaurant Keuken: Fine dining, Nederlands, Modern Prijs: €€

De Slotplaats

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€