Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

De Zwaan, EttenLeur

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Modern, Frans
Prijsniveau: €€€

De Zwaan
Markt 7
4837 CD EttenLeur
Noord-Brabant

Over de chef
Chef-kok Carlo Chantrel en sommelier Mariëlle Vink hebben samen per 1 juli 2020 De Zwaan overgenomen van Roland Peijnenburg. Carlo heeft 25 achtereenvolgende Michelinsterren op zijn conto staan en Mariëlle is al jaren koningin wijn-spijs combinaties.

Over De Zwaan
De keuken van restaurant De Zwaan is onderscheiden met een Michelinster. Vanuit een klassieke basis wordt altijd gewerkt naar een vooruitstrevend menu. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met regionale en biologische seizoensgebonden producten. Er is keuze tussen een klassiek menu of een avontuurlijk menu, waardoor u als gast de touwtjes in handen hebt. Proef de omgeving op het bord en laat u uitdagen nieuwe smaakcombinaties te proberen.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern

Restaurant Cristó

Type: Restaurant Keuken: Traditioneel, Frans Prijs: €

De Koetsier

Type: Restaurant Keuken: Nederlands, Modern Prijs: €€

Restaurant Voilà

Type: Restaurant Keuken: Modern, Frans Prijs: €€