Albert Kooy

Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Albert Kooy is SVH Meesterkok en mede-oprichter en bestuurslid van Dutch Cuisine.
Hij is de bedenker van de vijf principes onder Dutch Cuisine.
Hij heeft meerdere boeken geschreven.
Klik hier om de ‘Nieuwste Nederlandse Keuken’ rechtsreeks via de uitgever te bestellen zonder verzendkosten
Bekijk online een aantal willekeurige pagina’s van het boek.

Quote van Albert:
Beestachtige Groenten…
Traditioneel is het Nederlandse menu gebaseerd op aardappels, vlees en groente, AVG. Het belangrijkste uitgangspunt is vlees. Vlees wordt veelal gebakken, gestoofd, geroosterd, gebraden of gebarbecued. De aardappels en de groenten vaak alleen maar gekookt! Stel je nu eens voor dat we ook groente gaan bakken, stoven, roosteren, fermenteren of BBQ’en. En groenten daardoor ‘beestachtig lekker’ klaar maken en laten smaken.

Jachtschotel

Heerlijk origineel gerecht voor de herfst en winter.