Categorie├źn
Nieuws

Dutch Cuisine Muurschild uitgereikt aan Restaurant Boompjes Overloon

Op 20 oktober ontving Jaap Volman, Chef-kok/ondernemer van Restaurant Boompjes uit handen van Ferdie Olde Bijvank, voorzitter Dutch Cuisine het Dutch Cuisine Muurschild.

Boompjes Restaurant is een jong en eigentijds restaurant gelegen in het hart van het mooie toeristische Overloon. Jaap: “Ons doel is om onze gasten een unieke en smaakvolle eetervaring te bieden. We zijn 4 dagen per week geopend, maandag t/m woensdag zijn wij voorlopig gesloten (zie openingstijden, onderaan). Op onze kaart staan gerechten van Nederlandse bodem. Als ambassadeur van Dutch Cuisine is het zoveel mogelijk gebruik maken van lokale seizoens-producten voor ons van groot belang. Eerlijke verse producten waarbij er net zo veel aandacht is voor groenten als voor het vlees of de vis. Naast het restaurant gedeelte hebben wij ook een kleine kaart, uiteraard ook met mooie verse en zoveel mogelijk lokale producten.
Meer info: https://boompjes-restaurant.nl/