Lezing/workshop over ‘Gezonde vetten in relatie tot aderverkalking’

12 oktober 2020

Kaasboerderij De Ruurhoeve, Dominepad 7, Hoogeloon

Kaasboerderij De Ruurhoeve, in samenwerking met de organisatie van Dutch Food Week, nodigen u op maandag 12 oktober uit voor een gratis lezing/workshop over Gezonde vetten in relatie tot aderverkalking. In verband met corona zijn er extra (veiligheids)maatregelen getroffen om uw gezondheid te waarborgen. Vooraf aanmelden is daarom ‘verplicht’ en kan via: www.cholfitty.com

De presentaties worden gegeven door John Verhiel (Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde) van het Centrum voor Preventieve Geneeskunde.

***
Aanvang lezing/workshop 1: 13:00 uur Einde: 15:00 uur
Aanvang lezing/workshop 2: 15:30 uur Einde: 17:30 uur
Aanvang lezing/workshop 3: 19:00 uur Einde: 21:00 uur
De lezingen/workshops zijn Gratis (Koffie of thee € 1,-)
Adres: Kaasboerderij De Ruurhoeve, Dominepad 7, Hoogeloon

Aan de orde komen o.a.:
– Hoe werken de Omega-6 en Omega-3 vetten nou eigenlijk precies binnen in ons lichaam?
– Waarom is de juiste verhouding hiervan zo belangrijk?
– Waardoor is die juiste verhouding zo moeilijk te bereiken?

Oplossingen in de verhoudingen tussen Omega-6 en 3 vetten bij verschillende soorten ziekten, zoals astma, bronchitis, ontstekingen, huidziekten, niet aangeboren hersenaandoeningen, de ziekte van Alzheimer (vasculaire dementie), de ziekte van Parkinson, epilepsie en zelfs kanker. De belangrijke rol van Vitamine K2 als anti-dichtslibbingsfactor, het waarom de bloedvaten langzaam dichtslibben met kalk? Verzuring en Vrije Radicalen zijn de grote boosdoeners.
Als de adviezen van het Voedingscentrum inzake het verminderen van verzadigd vet in de voeding juist zouden zijn, dan zou het aantal hart- en vaatziekten toch moeten dalen… De nieuwste wetenschappelijke inzichten inzake de inname van vetten! De duur van de workshops zijn ongeveer anderhalf uur waarna iedereen de gelegenheid krijgt om zijn
of haar bloedvaten gratis te laten meten op dichtslibbing. Deze meting geschiedt aan de vinger, er hoeft geen bloed geprikt te worden. Uiteraard ontvangt u individuele adviezen indien nodig.