De Nieuwe Melkboer

7 november 2020

Ferdinand Bolstraat 88, Amsterdam / 11:00

Wij zijn erg verheugd te melden dat VkusVill vanaf 7 november de eerste lokale, 100 procent Nederlandse sojadrink naar de consument gaan brengen. 

De sojadrink van De Nieuwe Melkboer is gemaakt van sojabonen die op Nederlandse bodem zijn geteeld. Een echte primeur als het gaat om het aanbod van plantaardige zuivelalternatieven. Wat het nog specialer maakt is dat wij de drink super vers aanbieden, en dat proef je! De sojadrink is zeer geschikt voor voor in je koffie, heeft mooie opschuim-eigenschappen, maar is ook heerlijk in je ontbijt of gewoon in je glas om te drinken. 

De Nieuwe Melkboer bestaat uit twee nieuwsgierige boerenzonen, Bart en Tom Grobben. Samen hebben zij 3 jaar geleden besloten om een nieuwe (melk)weg in te slaan met hun melkveebedrijf; een plantaardige weg wel te verstaan. Ze zijn begonnen met het inzaaien van een halve hectare Nederlandse soja op hun boerderij in Twente. Drie jaar later kunnen zij met gepaste trots aankondigen dat de Nederlandse sojamelk binnenkort verkrijgbaar is bij VkusVill! Een geheel nieuwe melk-weg.

Op 7 november zal De Nieuwe Melkboer tussen 10:00 en 15:00 haar producten presenteren bij VkusVill aan de Ferdinand Bolstraat. 

Hier heb je  de kans samen met ons De Nieuwe Melk-weg te bewandelen. We houden hierbij nadrukkelijk rekening met de maatregelen rondom COVID 19. Mocht de situatie het niet toelaten om je fysiek te ontvangen, dan houden we je op de hoogte via onze social media kanalen.