Josua Oechies

Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Josua Oechies is chef-bedrijfsleider van het restaurant Vidiveni in Zwolle. In dit restaurant bestaat het team voor een groot deel uit mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Josua Oechies koos ervoor om zijn ziel te steken in een restaurant dat niet alleen bijzonder eten serveert, maar vooral leuk werk oplevert. www.vidiveni.nl

Knapperige broccoli

Knapperige broccoli met geroosterde sesamzaadjes, sesamvinaigrette en Mècorino met fenegriek

Lekker knapperig, dat is de bedoeling van dit bijgerecht. Je kunt dit gerecht koud of zelfs lauwwarm serveren. Mècorino is een jonge biologische schapenkaas geproduceerd in Zwolle door de Vreugdehoeve. Hij is licht en fris zuur van smaak. Deze Mècorino is verrijkt met fenegriek.

Salade van BBQ komkommers

Komkommers ideaal als side dish! Wij hebben in deze bereiding gekozen om de komkommer in zijn geheel te roosteren op de BBQ, dit geeft een extra touche aan de salade.
Heb je geen BBQ of geen zin om deze aan te steken? Leg ze dan onder de salamander. Je kunt de komkommer ook in plakken snijden en grillen in een grillpan of zelfs branden met een crème-brulée brander. Zolang je maar zorgt dat ze rondom licht geblakerd zijn maar niet door en door verbrand.

Aligot met Olde Remeker

Groenten redden dat is onze missie! Maar er is zoveel meer wat in deze bizarre tijden blijft liggen. Heerlijke kazen en aardappelen bijvoorbeeld. Aligot is een heerlijke volle aardappelpuree verrijkt met kaas. En niet zomaar een kaas, Olde Remeker.