Knapperige broccoli
Knapperige broccoli met geroosterde sesamzaadjes, sesamvinaigrette en Mècorino met fenegriek
Lekker knapperig, dat is de bedoeling van dit bijgerecht. Je kunt dit gerecht koud of zelfs lauwwarm serveren. Mècorino is een jonge biologische schapenkaas geproduceerd in Zwolle door de Vreugdehoeve. Hij is licht en fris zuur van smaak. Deze Mècorino is verrijkt met fenegriek.
Salade van BBQ komkommers
Komkommers ideaal als side dish! Wij hebben in deze bereiding gekozen om de komkommer in zijn geheel te roosteren op de BBQ, dit geeft een extra touche aan de salade.
Heb je geen BBQ of geen zin om deze aan te steken? Leg ze dan onder de salamander. Je kunt de komkommer ook in plakken snijden en grillen in een grillpan of zelfs branden met een crème-brulée brander. Zolang je maar zorgt dat ze rondom licht geblakerd zijn maar niet door en door verbrand.
Aligot met Olde Remeker
Groenten redden dat is onze missie! Maar er is zoveel meer wat in deze bizarre tijden blijft liggen. Heerlijke kazen en aardappelen bijvoorbeeld. Aligot is een heerlijke volle aardappelpuree verrijkt met kaas. En niet zomaar een kaas, Olde Remeker.