Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

De Jong, Rotterdam

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Modern
Prijsniveau: €€€

De Jong
Raampoortstraat 38
3032 AH Rotterdam
Zuid-Holland

Over de chef
Ambassadeur en chef-kok Jim de Jong is door GaultMillau verkozen tot jonge topchef van het jaar 2019 en hij weet als geen ander welke kansen de moderne gastronomie biedt aan ingrediënten, technieken en smaken. Hij weet deze te grijpen met een geheel eigen stijl, gesteund door een uitmuntende beheersing van technieken en een breed palet aan smaken.

Over De Jong
In restaurant De Jong werken ze nauw samen met zorgvuldig gekozen producenten en leveranciers. Zo koken ze elke avond met het beste wat de natuur heeft te bieden. In hun keuken is een hoofdrol weggelegd voor seizoensgroenten, kruiden en bloemen. De Jong serveert een dagelijks wisselend, vast menu van vier gangen, vijf gangen of zes gangen met vlees/vis/groenten, dus laat u verrassen! Een avond bij restaurant De Jong in Rotterdam betekent een avond culinair avontuur met jeugdige bravoure in de benadering en uitermate volwassen beheersing in de uitvoering. Strikt vegetarisch koken doet hij niet. Jim: ‘Bij ons staat de groente altijd in de hoofdrol en hebben vlees en vis een bijrol. Deze visie draag ik graag uit’.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Villa Ockenburgh

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Nederlands Prijs: €€

De Bras

Type: Hotel Keuken: Nederlands, Vis Prijs: €

Rikus

Type: Hotel Prijs: €€

Restaurant Stones

Type: Leerrestaurant Keuken: Nederlands Prijs: €