Vind en boek jouw Dutch Cuisine restaurant

Kom Eten, Hoogmade

Type restaurant: Restaurant
Keuken: Internationaal
Prijsniveau: €€

Kom Eten
Kerkstraat 22
2355AE Hoogmade
Zuid-Holland

Over de chef
Kenneth Tjong Ayong is eigenaar en chef-kok van restaurant Kom Eten. Na 10 jaar uit de keuken te zijn geweest, opende hij in 2012 samen met zijn vrouw Paulien restaurant Kom Eten in Hoogmade.

Over Kom Eten
Samen met een geweldig team runt chef Kenneth Tjong Ayong de keuken en Paulien de ‘voorkant’ van het restaurant. Kom Eten heeft een eenvoudige maar smaakvolle kaart, waarop een groot deel van de ingrediënten – zoals het rundvlees en de boerenkaas – uit de polder komt. Bij Kom Eten wisselen de gerechten op de menukaart bijna dagelijks, omdat de gerechten zijn gebaseerd op producten die op die dag beschikbaar zijn bij de leveranciers. Er wordt veel gewerkt met verse producten uit de streek, maar het liefst met producten uit eigen moestuin. Bij Kom Eten is plaats voor 50 gasten binnen en 80 buiten op het terras aan het water. Kom Eten is lid van Dutch Cuisine en van de Slow Food Chefs Alliantie.

Wist u dat dit restaurant op een geweldige culinaire en culturele route ligt?

De Dutch Cuisine routes brengen je langs de parels van de Nederlandse eetcultuur. Ontdek de geschiedenis die Nederland rijk is en laat je meeslepen door het landschap en onze streekproducten. Proef de pure smaken en beleef de verhalen achter deze smaakmakers. Ervaar zelf hoe het verleden en het heden samen komen op het bord!

DE NIEUWSTE DUTCH CUISINE RESTAURANTS

Thermen Soesterberg

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Veganistisch, Modern Prijs: €€

De nieuwe keuken

Type: Restaurant Keuken: Vegetarisch, Modern